tiistai 13. lokakuuta 2015

Pöllitalo edistyy

Tässä on nyt vierähtänyt tovi kirjoittamatta, mutta tapahtunut silti on :D Herra Metsähiiren kantomökki on melkein kokonaan tapetoitu ja melkein kaikki  lattiatkin ovat paikoillaan, ainoastaan yläkerran makkarista ja ullkolta puuttuu lattiat. Makkarin lattiaa oon akau kylläkin jo tekemään kiinnittämällä tukipuut. Talon runkona on ontoksi moottorisahalla sahattu pölli, jonka alle olen jatkanut vielä keittiön, aulan ja ruokakomeron. Pölli loppuu tuohon kirjaston lattian kohdalle.
Vähän ylivaloittunut kuva. Tästä tulee hiirien ruokakkomero. Seinät pitää vielä maalata toiseen kertaan ja lattian aattelin laittaa kivilattiaksi.


Aulan/eteisen lattiasta tulee samanlainen, kuin keittiössä. Ruokakomeron tulee ovi vielä ja ulko-ovi saa vielä maalin joskus. Ovi piäisi vileä kiinnittää ja laittaa kahvat.
 Kirjaston/olohuoneen lattian maalaan todennäköisesti ruskeaksi. Ainakin yhdelle huoneen sinistä tulee kirjahyllyt lattiasta kattoon. Nojatuoli ja varmaan joku takka tai kamiinakin. Vasemman puolen seinän tapetin alla oleva "möyky" on siihen jäänyttä puuta. Makuuhuoneeseen tulee lattia samasta materiaallista kun keittiön lattia. Sen tein vanoista puisista sälekaihtmista. Ihanan ohutta puuta. Näyttää tuo vasemmanpuoleinen seinä oleva tuossa kuvassa kallelaan, mutta se on oikeesti suora.Keittiön lattia on tehty puisista sälekaihtimista. Tuo keittiön ikkuna tuli aika alas, mutta jos siihen laittaisi vaikka pöydän eteen nii se olisi sitten ehkä pöydän tasalla. Vähän vielä näkyy maalaamatonta sanomalehteä tuossa oikealla. 


Tässä vielä kuva rakennusapulaisesta joka olis kovin mielellään muuttamassa tähän taloon :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti