perjantai 30. lokakuuta 2015

Hiiret metsässä


Matias Metsähiiri oli metsässä kävelyllä ja törmäsi siellä Pöllikylän majatalon pitäjään,  Henriikkaan. Henriikka ja Matias ovat tunteneet toisensa jo kauan, ennen Matiaksen muuttoa Pöllikylän majataloon. Ensimmäisen kerran he tapasivat lapsina ollesaan Hiirimetsän joka vuotisilla joulumarkkinoilla. Siitä pitäen he ovat pitäneet yhteyttä kirjeiden välityksellä. 
He eivät ollet tavanneet moneen vuoteen, ennen Matiaksen muuttoa Pöllikylään. Voi vain arvailla sitä riemun määrää, kun vanhat ystävykset tapaavat toisensa pitkästä aika.


Matias ja Henriikka jatkoivat loppulenkin yhtä matkaa vaihdellen kuulumisia ja jutustellen samalla niitä näitä. Pian he huomasvat, etteivät heidän välinsä olleet ennllaan. He olivat molemma kasvaneet aikuisiksi ja alkaneet pitää toisistaan erilailla kuin ennen. Hauskaa heillä kuitenkin yhdessä oli, josko meno oli hieman vakavampaa kuin lapsena. He huomasivat, että heidän ystävyytensä oli vaihtumassa rakkaudeksi. 

He kiipesivät kivelle katsomaan maisemia ja
jotenkin samalla heidän kätensä eksyivät
toistensa selän taakse. He päättivät kääntyä
kotimatkalle, ennen kuin pimeä yllättäisi.

Lopun matkaa he kävelivät yhdessä käsikädessä, aina majatalolle saakka. Siellä Matias hyvästeli Henriikan ja lähti omaa kantoaan kohti. He sopivat että tapaisivat vielä huomenna. 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nuo kuvat on vähän harmaita, koska kuvaushetkellä oli sumua eikä aurinko paistanut. Mitä piditte tarinasta? Ja haluatteko kuulla lisää? :D No joka tapauksessa kerron siitä kuitenkin vähän myöhemmin lisää.  Sen voin kuitenkin paljastaa, että tämä pariskunta käy matkalla lapissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti