keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tuli tässä vaa mielee ko kattelin yhen aivan ihanan blogin yli-ihania kuvia (http://eijulista.blogspot.fi/p/kerrostalo-as-oy-pitsilinna-spetsborg-ab.html), niin onko teillä ikinä käynyt niin että ootte tekemässä monta projektia yhtäaikaa ja sitte sytyttää taas joku uus inspis ja ne muut projektit jää venaamaan ja homehtumaan??! Äskönkö selasin tuon blogin kuvia nii alko hirmusesti haluttaa tehhä jotaki hrrmu isoa taloa, joka ois niku vaikka kerrostalo jossa on samantyyliset huoneistot useassa kerroksessa, mutta kaikki erilailla kalustettuna ja pohjakerroksessa joku semmone pikku kauppa...<3<3 Mun unelma( joka toteutuu joskus vuonna nakki ja muusi koska yksinkertaisesti tästä n.6neliön makuuhuoneestani alkaa pikkuhiljaa loppumaan tuo tila kesken... -.-)..Joo pikkase mää rakennan sellasen... Pittää vaa funstia mih rakkoon mää sen pusken ja/tai minkä talon mää heivaan pellolle tilaa antamaan... Ois muutenki ton ylimääräsen tilan tarvetta... Asdfghjklöä!! Mun pää räjähtää kohtaa!! Mää pursuan ideoita sihe kerrostalloon!! ois vaa materiaala tarpeeksi mistä tehä n huolet ois ohi.. Taijjampa vielä tälläviikolla kipasta Terrassa kattoo nuita vanerien hintoja... ;)
Asiasta villasukkaan. olin muute korjaamassa pyörää tänää jas etin siinä isin työkalupakista sopivia pultteja että rengaspysyis kiinni nii jöysin sieltä pakista semmosen jonku punasen muovisen jutun mikä on  muovikulhon muotone ja näköne! Siis oisko joku reilu 1.5cm läpimitta ja korkeus joku sentti! Harmi vaa ettei se ollu ontto vaa siinä oli semmone valkone "kansi" päällä mutta matkaa se silti lähti :). Laitan kuvaa kunhan saan otettua :) Joopa jooo voisha sitä alkaa joskus nukkumaakki...
Muute Mira laitto että se postitti tiistaina ne swapp jutut nii arvakkaa oonko jännänä mitä tulee! <3<3 Laitan sitte niistäki kuvaa tuleen.
Ja jos jokku ois edellee halukkaita tulee siihe nukkekotikeroon(jota ei oo vielä olemassakaa) joka voitais pitää jossaki täällä pohjosempana ni siitä sittte facebookissa lisää tai täällä kommenteissa :)
Öitä <3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti